#31 (0)46 3030 133 info@centauros.nl

Meestgestelde vragen:

Onder welke CAO val ik?

Als medewerker van Centauros Flex Services Maastricht BV val je onder de CAO voor de vleessector

Bouw ik een pensioen op met een tijdelijke baan?

Ga je voor voor Centauros Flex Services Maastricht BV werken, dan melden wij je aan bij VLEP Pensioenfonds en bouw je ook pensioen op.

Ben ik direct verzekerd als ik ga werken?

Ja, je bent direct verzekerd. Centauros Flex Services Maastricht BV betaalt alle werkgeverslasten voor de werknemer. Daarnaast melden we je aan bij ziektekostenverzekeraar HollandZorg.

Waar kan ik woonruimte krijgen en kan Centauros Flex Services dit voor mij regelen?

Centauros Flex Services Maastricht BV beschikt over de mogelijkheid om je onder te brengen in een prettige woonruimte welke voldoet aan de SNF eisen.

Wanneer krijg ik mijn salaris uitbetaald?

Er wordt per 4 weken verloond.  Afhankelijk van het aantal gewerkte uren ontvang je een voorschot op je 4 wekenloon. Zodra de uren definitief zijn verwerkt, wordt het restant uitbetaald. (14 dagen nadat het voorschot is uitbetaald).

Moet ik nog belasting betalen van het loon dat op mijn rekening staat?

Het loon dat je op je rekening ontvangt is het nettoloon.  Er volgen geen naheffingen meer.

Waar moet ik me melden als ik ziek ben?

Ben je ziek en kan je echt niet werken, dan meld je dit op tijd, in elk geval vóór aanvang van je werkdag. Je meldt dit bij de vaste contactpersoon van Centauros Flex Services Maastricht BV en tevens bij de leidinggevende van je afdeling. Wij zorgen ervoor dat de Arbodienst wordt ingeschakeld. Je krijgt een oproep om je te melden bij de bedrijfsarts. Zij zullen de ziekmelding beoordelen en samen met jou bekijken hoe je weer zo snel als mogelijk aan je herstel kunt werken en je weer in het arbeidsproces kan deelnemen.

Hoe zit het met vakantiedagen en vakantie in het thuisland.

Als medewerker van Centauros Flex Services Maastricht BV bouw je betaalde vakantiedagen (verlofdagen) op. Vakantie (verlof) wordt altijd in overleg met je leidinggevende opgenomen. Hierbij wordt rekening gehouden met de planning en bezetting op de afdeling. Je kan niet meer vakantiedagen (verlofdagen) opnemen dan je hebt opgebouwd.

Krijg ik werkmateriaal om mijn werkzaamheden uit te kunnen voeren?

Bij aanvang van je nieuwe baan, afhankelijk van je functie, krijg je de juiste materialen om je werk goed en verantwoord te kunnen uitvoeren.

Bij beëindiging van je contract lever je alle materialen weer in. Wanneer de materialen niet worden ingeleverd, wordt het met je laatste loon verrekend.

Adresgegevens

Centauros Flex Services Maastricht BV
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond

Telefoon +31 (0)46- 3030133

Email info@centauros.nl

Privacyverklaring
Disclaimer